Akdeniz »

GÖR-BİR Derneği'nden aşure dağıtımı

NEVŞEHİR - Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖR-BİR) tarafından aşure dağıtımı gerçekleştirildi.

NEVŞEHİR - Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖR-BİR) tarafından aşure dağıtımı gerçekleştirildi.

Dernek binası önünde Muharrem ayı dolayısıyla gerçekleştirilen aşure dağıtımına Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk ile MHP Milletvekili Mehmet Varol, Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Aşure dağıtımı öncesinde GÖR-BİR Başkan Yardımcısı Mahmut Kemikkıran tarafından dua yapıldı. Ardından katılanlara aşure ikramında bulunuldu. GÖRBİR Başkanı Erol Mutlu yaptığı açıklamada, her yıl geleneksel olarak Muharrem ayı içerisinde gerçekleştirdikleri aşure dağıtımını bu yılda hayırsever esnaf ve vatandaşların katkıları ile yaptıklarını söyledi. CİHAN

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.