Akdeniz »

'Mısır'dan havalanan Rus yolcu uçağından haber alınamıyor' iddiası

KAHİRE - Mısır'dan havalanan ve 224 kişiyi taşıyan Rus Hava Yolları'na ait yolcu uçağından haber alınamadığı iddia edildi


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
KAHİRE - Mısır'dan havalanan ve 224 kişiyi taşıyan Rus Hava Yolları'na ait yolcu uçağından haber alınamadığı iddia edildi.

Rus Hava Yolları'na ait Airbus A-321 tipi 224 kişiyi taşıyan uçağın Mısır'ın en önemli turizm kenti Şarm El-Şeyh'de düştüğü ve haber alınamadığı iddia edildi. Rus Hava Yolları yaptığı açıklamada ise Türkiye ile irtibata geçildiğini ve uçağın güvende olduğunu belirtti. CİHAN

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.