Akdeniz »

Rus yolcu uçağı Mısır'da düştü

MOSKOVA - Rusya'nın Kogalımavia havayolu şirketine ait Airbus A-321 yolcu uçağının Mısır semalarında düştüğü iddia edildi

MOSKOVA - Rusya'nın Kogalımavia havayolu şirketine ait Airbus A-321 yolcu uçağının Mısır semalarında düştüğü iddia edildi. Uçakta 200’den fazla turistin bulunduğu belirtiliyor.
Uçağın Mısır’ın Şarm-eş-Şeyh kentinden havalandığı ve St.Petersburg kentine gitmek üzereyken Sina yarımadasına düştüğü iddia edildi. Rus makamlarından konuyla ilgili henüz bir resmi açıklama yapılmadı.
CİHAN

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.