Akdeniz »

Banvit'in kaptanı Keith Simmons oy kullandı

BALIKESİR - Türkiye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Banvit'in Türk vatandaşı olan kaptanı Keith Simmons vatandaşlık görevini yerine getirerek oy kullandı.

BALIKESİR - Türkiye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Banvit'in Türk vatandaşı olan kaptanı Keith Simmons vatandaşlık görevini yerine getirerek oy kullandı.

2009 - 2010 basketbol sezonunda Banvit Basketbol Kulübü'ne transfer olan ve 2012 yılında Türk vatandaşlığı hakkı kazanan Banvit'in başarılı oyuncusu ve kaptanı Keith Simmons vatandaşlık görevini yerine getirmeyi ihmal etmedi. Evinin yakınındaki Kemal Pireci Lisesi'nde oyunu kullanan Keith Simmons, vatandaşlık görevini yerine getirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Türkiye için hayırlı bir seçim olmasını diledi.
CİHAN

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.