Akdeniz »

Galatasaray, Benfica maçı için Lizbon'a geldi

maçında yarın Benfica ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray oynayacağı bu maç için Lizbon'a geldi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

LİZBON - Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. maçında yarın Benfica ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray oynayacağı bu maç için Lizbon'a geldi.

İstanbul Atatürk Havaalanı'ndan sabah saat 10.00'da kalkan özel uçak ile İstanbul'dan hareket eden sarı kırmızılı kafileyi taşıyan uçak Lizbon havaalanına geldi. Az sayıdaki Galatasaraylı taraftar grubunun karşıladığı Galatasaray kafilesi, dinlenmek için otele geçti.

Bu arada Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve bir futbolcu, bu akşam TSİ 20.45'te yarın akşamki maçın oynanacağı Luz Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından Galatasaray, maç öncesi son antrenmanını bu statta yapacak.

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda 4. maç öncesinde sarı kırmızı ekip 4 puanla 3. sırada bulunuyor. Ev sahibi Benfica ise 6 puanla 2. sırada. Bu önemli maç öncesinde Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop ile Lionel Carole dışında eksik bulunmuyor.

CİHAN


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.