Akdeniz »

Şehit polis Furkan Çelik’in ismi caddeye verildi

SAKARYA - Geçtiğimiz ay Şırnak’ta teröristler tarafından açılan ateş sonucu şehit olan polis memuru Furkan Çelik’in adının yaşatılması için ismi memleketi Akyazı’da bir caddeye verildi

SAKARYA - Geçtiğimiz ay Şırnak’ta teröristler tarafından açılan ateş sonucu şehit olan polis memuru Furkan Çelik’in adının yaşatılması için ismi memleketi Akyazı’da bir caddeye verildi.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, bugün yapılan Akyazı Belediyesi meclis toplantısında, meclis üyelerinin de oy birliği ile Değirmenler Caddesi'nin adının ‘Şehit Furkan Çelik Caddesi’ olarak değiştirildiğini söyledi.

Akçan, mecliste alınan karar sonrasında fen işleri ekiplerinin kısa bir süre içerisinde Değirmenler Caddesi tabelasını kaldırarak Şehit Furkan Çelik Caddesi olan yeni tabelayı asacağını vurguladı. Şehit Furkan Çelik’in babası Yunus Çelik’te Akyazı Belediyesi’ne defin işleminden bugüne kadar kendilerine gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

Baba Çelik, oğlunun isminin bir caddeye verilmesine de teşekkür ederken duygusal anlar yaşadı.
CİHAN

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.