Akdeniz »

Şemdinli’de 2 çocuk ağır yaralandı

HAKKARİ - Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Durak köyünde çocuklar, oyun esnasında gördükleri cismi ellerine aldı


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

HAKKARİ - Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Durak köyünde çocuklar, oyun esnasında gördükleri cismi ellerine aldı. Cismin patlaması sonucu 2 çocuk ağır yaralandı.

Olay, saat 11.00 sıralarında Yüksekova-Şemdinli karayolu üzerinde bulunan Durak köyü Üzüm Kıran Mezrası'nda meydana geldi. 11 yaşındaki Menifa Fırat ile kuzeni 10 yaşındaki Suat Fırat, köy dışında oyun oynadıkları alanda bir cisim buldu. Kurcaladıkları cismin ellerinde patlaması üzerine Menifa ve Suat Fırat ağır yaralandı. Köylülerin çağırdığı ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocukların tedavisi sürüyor. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

CİHAN


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.