Akdeniz »

Marsilya'da yine silahlar patladı 2 ölü

PARİS - Fransa'da uyuşturucu çeteleri arasında sık sık silahlı çatışmaların yaşandığı Marsilya'da yine silahlar patladı

PARİS - Fransa'da uyuşturucu çeteleri arasında sık sık silahlı çatışmaların yaşandığı Marsilya'da yine silahlar patladı. Marsilya'nın tarihi limanı Eski Kapı'ya yakın alt geçitte, iki grup arasındaki silahlı çatışmada 2 kişi öldü. Silahlı çatışma, karşılıklı iki araç içindeki insanlar arasında yaşandı.Aynı araçtaki 4 kişiden 2'si hayatını kaybetti, 1 kişi ise hafif yaralandı. Olay sonrası kaçan diğer aracın ise yanmış olarak bulunduğu belirtildi.

Fransa'nın Akdeniz kıyısındaki şehri Marsilya, son dönemde sık sık uyuşturucu çeteleri arasındaki iç hesaplaşmalarla gündeme geliyor. Fransa İçişleri Bakanlığı, 2015'in başından beri şehirde çeteler arasındaki silahlı çatışmalarda 11 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Son olarak Ekim ayında da ikisi 15, diğeri de 24 yaşındaki 3 kişi, otomatik silahla vurularak öldürülmüştü.

CİHAN


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.