Akdeniz »

HDP'liler Silvan'da yürüyünce polis havaya ateş açtı

DİYARBAKIR - Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde 3 Kasım Salı günü ilan edilen sokağa çıkma yasağı 11’inci gününe girdi

DİYARBAKIR - Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde 3 Kasım Salı günü ilan edilen sokağa çıkma yasağı 11’inci gününe girdi. HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ’ın da aralarında bulunduğu HDP heyeti, bugün Silvan Belediyesi önünde toplandı. Çatışmaların yaşandığı yasaklı bölgeye yürümek isteyen gruba polis müdahale etti.

Polis havaya ateş açarak, mahalleye giren HDP heyetini engelledi. Silah sesleri üzerine heyetin yanında bulunan yüzlerce kişi yere yattı. HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, yaşanan olaydan sonra polisle uzun süre tartıştı. CİHAN

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.