Akdeniz »

Kıbrıs Gazisi Ünsal Ertekin, son yolculuğuna uğurlandı

SAMSUN - Türkiye Muharip Gaziler Derneği kurucu başkanlarından, Kıbrıs Gazisi Ünsal Ertekin (68) geçirdiği rahatsızlıktan dolayı Samsun’da tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

SAMSUN - Türkiye Muharip Gaziler Derneği kurucu başkanlarından, Kıbrıs Gazisi Ünsal Ertekin (68) geçirdiği rahatsızlıktan dolayı Samsun’da tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Ertekin’in cenazesi Türk bayrağına sarılı tabutla gençlik caddesindeki evinin önünde alınan helallikten sonra Bafra Büyük Cami'ne getirildi. Cenaze namazına müteakip Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, Kıbrıs Gazisi Ünsal Ertekin ile ilgili anılardan söz ettikten sonra Ertekin’in cenazesi Bafra asri mezarlıkta aile kabristanlığında yapılan dini ve askeri törenle defnedildi. CİHAN

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.