Akdeniz »

Petrolspor 3 puanı tek golle kazandı

BATMAN - Batman'da yeni teknik direktör Cengiz Seçsev yönetiminde ilk maçına çıkan Petrolspor, Galatasaray’ın pilot takımı olan Beylerbeyispor’u Muhammet Kalkan’ın 73

BATMAN - Batman'da yeni teknik direktör Cengiz Seçsev yönetiminde ilk maçına çıkan Petrolspor, Galatasaray’ın pilot takımı olan Beylerbeyispor’u Muhammet Kalkan’ın 73. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti.

Kendi saha ve seyircisi önünde Beylerbeyispor ile karşılaşan Petrolspor sahadan 1-0 galip ayrıldı. Karşılaşmaya Petrolspor hızlı başlasada bir pozisyonda Sabahattin Usta’nın kafasında direğe takıldı ve ilk yarı 0-0 sonuçlandı. Karşılaşmanın 2. yarısını da kırmızı beyazlı ekip hızlı başladı. Ev sahibi ekip üstün oyununu 73. dakikada Muhammed Kalkan’ın ayağından bulduğu golle sonucu da yansıttı ve sahadan 1 - 0 galip ayrıldı.

Golü atan Muhammed Kalkan, maçtan sonra yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu belirterek, attığı golü eşine armağan ettiğini söyledi.
CİHAN

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.