Akdeniz »

Paris’te yaralanan Avustralyalı genç tedavi altında

SİDNEY - Paris saldırılarında kurşunlarla yaralanan Avustralyalı Emma Grace Parkinson (19), hastanede ameliyata alındı


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
SİDNEY - Paris saldırılarında kurşunlarla yaralanan Avustralyalı Emma Grace Parkinson (19), hastanede ameliyata alındı. Parkinson’un Avustralya’nın Tasmania Eyaleti’nde yaşayan ailesi adına basına bir açıklamada bulunan halası Sam Gunner, “Henüz bütün detayları biliyoruz. Ancak birden fazla kurşun yarası var. Arka tarafından birkaç kere ateş edilmiş.” dedi.

Emma Parkinson’un ailesi, kızlarıyla konuştuklarını ve sağlık durumunun kontrol altında olduğunu belirttiler. Gunner, “Doktorlar Emma’nın fiziksel açıdan tamamen iyileşeceğini belirttiler. Ancak olayın psikolojik etkilerini atlatması kolay olmayacak.” dedi.

Yetkililer Emma’nın Almanya’da yaşadığını ve birkaç ay evvel Paris’e taşındığını belirtti.
CİHAN

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.