Akdeniz »

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Ankara’da toplanacak

ANKARA - Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD)'ın 2015 yılının ikinci Yüksek İstişare Konseyi toplantısı 3 Aralık Perşembe günü Ankara’da yapılacak

ANKARA - Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD)'ın 2015 yılının ikinci Yüksek İstişare Konseyi toplantısı 3 Aralık Perşembe günü Ankara’da yapılacak.

Sheraton otelinde 9.30-12.30 saatleri arasında gerçekleşecek toplantıda Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan ile Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran-Symes açılış konuşması yapacak. Yine aynı otelde 2 Aralık Çarşamba günü 19.00 – 21.00 saatleri arasında Yüksek İstişare Konseyi kokteyli düzenlenecek.

CİHAN


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.