Akdeniz »

Uçaklar lodosta yaprak gibi sallandı

İSTANBUL - Atatürk Havalimanı’na iniş yapan uçaklar, şiddetli lodos sebebiyle adeta yaprak gibi sallandı

İSTANBUL - Atatürk Havalimanı’na iniş yapan uçaklar, şiddetli lodos sebebiyle adeta yaprak gibi sallandı. Türk Hava Yolları (THY) lodos sebebiyle 73 seferini iptal etti.

İstanbul’daki şiddetli rüzgar hava ulaşımını olumsuz etkiliyor. Atatürk Havalimanı'na inen uçaklar şiddetli lodos sebebiyle zor anlar yaşadı. Uçaklardan bazılarının iniş sırasında yalpaladığı görüldü. Geniş gövdeli uçaklar piste iniş sırasında adeta yaprak gibi sallandı.

THY 73 SEFERİNİ İPTAL ETTİ

Şiddetli rüzgar sebebiyle havayolu şirketleri de bazı seferlerini iptal etti. THY iç ve dış hatlarda toplam 73 seferi iptal etti. THY tarafından yapılan açıklamada, “21-22 Kasım tarihlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı'nda beklenen kuvvetli lodos sebebi ile aşağıdaki seferlerimiz iptal edilmiştir.” denildi.

CİHAN


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.