Akdeniz »

Trabzonspor, Gençlerbirliği'ni Mehmet Ekici'nin son dakika golüyle geçti

TRABZON - Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 12


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

TRABZON - Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 12. haftasında Trabzonspor, konuk ettiği Gençlerbirliği'ni son bölümde oyuna giren Mehmet Ekici'nin uzatma dakikalarında attığı golle mağlup etti.

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan ve hakem Halis Özkahya'nın düdük çaldığı maçta sıkıntılı günler yaşayan ve Gaziantepspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle seyircisiz oynadığı maçta Trabzonspor, Gençlerbirliği'ni 90+2. dakikada Mehmet Ekici'nin attığı tek golle 1-0 mağlup etti.

Bu sonuçla Trabzonspor, haftalardır süren kazanamama krizini de yenerken puanını 17 yaparak 9. sıraya yükseldi. Konuk Gençlerbirliği ise 12 puanda kaldı.

CİHAN


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.