Akdeniz »

Fenerbahçe, Molde maçı hazırlıklarına başladı

İSTANBUL - Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'Nde oynayacağı Molde maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla başladı.

İSTANBUL - Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'Nde oynayacağı Molde maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapılan çalışma 1 saat 15 dakika sürdü. Mersin İdmanyurdu maçında görev alan oyuncular, antrenmanı rejenerasyon çalışması ile tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma, koşu ve koordinasyon hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Yan top çalışmasının ardından antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Caner Erkin ve Raul Meireles ile dizinde ağrı hisseden Hakan Çinemre takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Sarı-lacivertli takım, Molde maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. CİHAN


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.