Akdeniz »

Rusya Büyükelçiliği önünde sessizlik hakim

ANKARA - Rusya'ya ait savaş uçağının Türk jetlerince düşürülmesinin ardından emniyet birimleri Rusya Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu önünde tedbirlerini artırdı

ANKARA - Rusya'ya ait savaş uçağının Türk jetlerince düşürülmesinin ardından emniyet birimleri Rusya Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu önünde tedbirlerini artırdı.

Taksim'deki Rusya Federasyonu İstanbul Başkonsolosluğu çevresinde güvenlik önlemi alınmasının ardından gözler, bu ülkenin Başkent'teki büyükelçiliğine çevrildi. Ancak Çankaya ilçesinde bulunan Rusya Büyükelçiliği önünde alınan tedbirler şu anda olağan seyrinde devam ediyor.
CİHAN

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.