Akdeniz »

Mersin'de bar işletmecileri arasında kavga 1 ölü, 1 yaralı

MERSİN - Mersin'de bar işletmecileri arasında meydana gelen silahlı kavgada kardeşlerden biri ölürken diğeri ağır yaralandı


@mersinhaber 'i takip et
MERSİN - Mersin'de bar işletmecileri arasında meydana gelen silahlı kavgada kardeşlerden biri ölürken diğeri ağır yaralandı. Polis olaydan sonra kaçan cinayet şüphelisi iki kardeşi yakalamak için çalışma başlattı.

Olay merkez Akdeniz İlçesi Camiişerif Mahallesi'ndeki Antik Han'da meydana geldi. Alınan bilgiye göre Sercan (33) ve Sertan (30) Kinli kardeşler aralarındaki bir meseleyi konuşmak üzere söz konusu handa yazıhaneleri bulunan Mahmut (32) ve Muzaffer K. kardeşlerin yanına gitti. Burada kardeşler arasında henüz bilinmeyen nedenle başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Mahmut ve Muzaffer K. kardeşler Sertan ve Sertan Kinli'nin üzerine tabanca ile kurşun yağdırdı. Vücudunun çeşitli yerlerine 9 kurşun isabet eden Sercan Kinli olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan kardeşi Sertan Kinli ise ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olaydan sonra kaçan şüpheli 2 kardeşi yakalamak için çalışma başlattı.

CİHAN

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.