Akdeniz »

Can Dündar hakkındaki suç duyurusunu paylaşan Cumhuriyet muhabirine soruşturma

ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmesi Can Dündar hakkında yaptığı suç duyurusunu Twitter’dan paylaşan Cumhuriyet Gazetesi muhabiri Ali Can Uludağ hakkında soruşturma başlatıldı


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmesi Can Dündar hakkında yaptığı suç duyurusunu Twitter’dan paylaşan Cumhuriyet Gazetesi muhabiri Ali Can Uludağ hakkında soruşturma başlatıldı.

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmesi Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül, dün çıkarıldıkları İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. Dün bu gelişmeler yaşanırken Cumhuriyet Gazetesi Ankara Bürosu’nda çalışan muhabir Ali Can Uludağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daha önce Can Dündar hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na yaptığı suç duyurusu dilekçesini Twitter hesabından paylaştı.

Bu paylaşımın üzerine emniyete ihbarda bulunuldu ve paylaşımla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu tarafından muhabir Uludağ hakkında soruşturma başlatıldı. Bu sabah emniyetten tarafından telefon ile aranan Uludağ’ın emniyete ifade vermesi istendi. CİHAN

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.