Akdeniz »

Mersin'deki Kck Zanlıları Serbest Bırakıldı

Mersin’de terör örgütü KCK’nın ekonomik yapılanmasına yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınarak dün adliyeye sevk edilen 10 kişi, bugün tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


@mersinhaber 'i takip et

  Mersin’de terör örgütü Kck’'nın ekonomik yapılanmasına yönelik operasyon gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 10 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

 

Geçtiğimiz günlerde terörle mücadele şube müdürlüğünce terör örgütü Kck’nın gençlik yapılanmasına yönelik operasyon düzenlenmişti. Dün sabah yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 9 kişi ile hamileliği nedeniyle hastanede olduğu için sevki daha sonra gerçekleştirilen bir kadın şüpheli, savcılıktaki sorgularının ardından tutuklanma istemiyle mahkemeye çıkarıldı.

 

Zanlıların tamamı, bugün mahkemedeki ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Hakkında gözaltı kararı bulunduğu için Mersin Adliyesine giderek savcılıktaki sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Hdp'li Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.