Tarsus »

Adana - Mersin Karayolu Tekeliören Mevkiinde Kaza, Son Dakika Kaza

Adana - Mersin karayolu Tarsus Tekeliören Mahallesi mevkiinde meydana gelen kazada ilk bilgilere ölü ve yaralıların olduğu kaydedili.


@mersinhaber 'i takip et

Adana - Mersin karayolu Tarsus  Tekeliören Mahallesi mevkiinde üzerinde 2 kişinin bulunduğu motorsiklet karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı adama çarpması ile meydana gelen kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

 

GÜNCELLEME 18:43

Mersin'den Adana istikametine gitmekte olan üzerinde 2 kişinin bulunduğu motorsikletli Tekeliören - Meliki mevkiinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı adama çarparak devrilirken motorsikletin devrilmesi ile yola savruldu. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye sevk edilen kazazedelerden karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı adamın durumun ağır olduğu öğrenildi. Kazada yaralanan 3 kişinin henüz kimlikleri belli olmadı.

 
GÜNCELLEME 20:37
 
Tarsus'ta motosikletin yayaya çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi ağır şekilde yaralandı.
 
Kaza, D-400 karayolu üzeri Adana-Tarsus istikameti Tekeliören (köyü) mahallesi girişinde akşam saatlerinde yaşandı.
 
Alınan bilgiye göre, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan Hasan Koç’a (73), Burak Abacı’nın (21) kullandığı 33 CKL 10 plakalı motosiklet çarptı. Her hangi bir aydınlatmanın olmadığı ve karanlıkta yaşanan kaza sonrasında yaya Hasan Koç, motosiklet sürücüsü Burak Abacı ve motosikletin arkasında yolcu olarak bulunan Samet Ağır (22) yola savrularak ağır şekilde yaralandılar.
 
Olay yerine gelen Acil 112 ekiplerince Tarsus’ta bulunan devlet ve özel bir hastaneye götürülen Hasan Koç ve motosikletin arkasında yolcu olarak bulunan Samet Ağır, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamlarını yitirdiler.
 
Olayda ağır şekilde yaralanan motosiklet sürücüsü Burak Abacı ise Tarsus Devlet Hastanesi ana binada yoğun bakım servisine alındı.
 
Olayla ilgili Jandarma ve Bölge Trafik ekiplerince soruşturma başlatıldı.

 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.