Akdeniz »

4 mahalleye yine yasak geldi, halk çareyi göç etmekte buldu

MARDİN - Mardin’in Nusaybin ilçesinde 13 gündür uygulanan sokağa çıkma yasağı yüzünden elektriksiz, susuz ve yiyeceksiz kalan 4 mahallede bu akşam saat 21.00’de yine sokağa çıkma yasağı ilan edildi


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

MARDİN - Mardin’in Nusaybin ilçesinde 13 gündür uygulanan sokağa çıkma yasağı yüzünden elektriksiz, susuz ve yiyeceksiz kalan 4 mahallede bu akşam saat 21.00’de yine sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bunun üzerine bazı vatandaşlar mahalleyi terk etti.

Nusaybin Kaymakamlığı Abdulkadirpaşa, Fırat, Yenişehir ve Dicle mahallelerinde bu akşam yine saat 21.00’den itibaren ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu. Yasak ilanını saat 17.00’de belediye anonslarından ve basından öğrenen vatandaşların bazıları yine aç, susuz ve elektriksiz kalma korkusuyla mahalleleri terk etti.

Sokağa çıkma yasağı sebebiyle mahalle girişleri polis tarafından tutuluyor ve araçların girişine izin verilmiyor. CİHAN


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.