Güncel »

Mersinli Ahmet Parlak O Ses Türkiye’de

Geçtiğimiz günlerde O ses Türkiye Yarışmasında jüri üyelerinden Athena grubunun solisti Gökhan’ın aracılığıyla videosunu izlediğimiz Ahmet Parlak bugün O Ses Türkiye’nin konuğu oldu.


@mersinhaber 'i takip et

  İnternette, sosyal medyada videosu oldukça fazla izlenen Ahmet Parlak’ı  O Ses Türkiye’nin geçtiğimiz bölümlerinde hepimiz tanımış olduk. Şarkıcı Halil Sezai’nin “isyan” adlı parçasını bir restoranda yemek yerken seslendirip videosunu çeken Ahmet Parlak herkes tarafından merak edilmişti.

  Mersin’de kendisine ait olan Ailesi ile İşlettiği Parlak Ocakbaşı Fasıl isimli işletmede zaman zaman müşterilerin isteklerini yerine getirip mikrofonu eline alan Türkiye'de şaun gündemi dolduran Ahmet parlak bugün ise O Ses Türkiye adlı yarışmanın sahnesine konuk oldu. Halil Sezai’nin isyan parçasını kendine özgün yorumuyla seslendiren Parlak’ı seyirci ve jüri üyeleri ayakta alkışladı. Seyircilerin ısrarı üzerine şarkıyı tekrar seslendiren parlak bu kez de Ebru Gündeş ile düet yaparak söyledi.

  Jüri üyelerinden Gökhan “O Ses Türkiye’de kendimi kaybettiğim ilk an olabilir ”diyerek ne kadar çok beğendiğini dile getirdi.

  Seyirciler ve Jüri üyeleri  tarafından büyük beğeni ve alkış alan parlak utangaç ve mütevazi tavırlarıyla da dikkatleri üzerine çekti

  Jüri üyelerine sürpriz yaparak Ahmet Parlak’ı yarışmaya konuk olmaya davet eden Acun ise kendisini kırmadığı için teşekkür etti


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.