Güncel »

Parlak Ocakbaşı & Fasıl Sahibi Ahmet Parlak, O Ses Türkiye'de Geceye Damga Vurdu

Mersinli fenomen Ahmet Parlak TV8 kanalında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasına misafir olarak katıldı, internette tıklanma ve paylaşım rekoru kıran videosunda söylediği Halil Sezai'ye ait parçayı söyledi ve O Ses Türkiye jurisiyle izleyenleri bir kez daha kendine hayran bıraktı.


@mersinhaber 'i takip et

Mersinli Ahmet Parlak olarak bilinen internet fenomeni Parlak Ocakbaşı ve Fasıl işletmesinin sahibi Ahmet Parlak Acun medyanın kanalı olan TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye isimli yarışmaya misafir olarak katıldı. Dinleyicilerin önünde canlı olarak Halil Sezai'nin İsyan adlı parçasını söyleyen Ahmet Parlak büyük alkış ve beğeni alırken stüdyodaki izleyicilerin ve yarışma jurisinin yoğun isteği üzerine Juri üyesi Ebru Gündeş ile canlı düet yaptı.

 

İnternet feneomeni Mersinli Ahmet Parlak O Ses Türkiye sahnesinde canlı söylediği İsyan adlı parçayla tıklanma ve izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Mersin'de ailecek işlettikleri Parlak Ocakbaşı ve Fasıl adlı mekanda da zaman zaman müşterilerin yoğun isteklerini kırmayarak mikrofonu eline alan sesiyle tüm ülkeyi kendine hayran bırakan arkadaşları arasında Parlak Ahmet bilinen Mersinli Ahmet Parlak izleyicileri duygu dolu ve içten söylediği İsyan parçasıyla adeta büyüledi.

 

Ahmet Parlak hakkında genel diğer haberler ve fotoğraflarla birlikte videoyu diğer haberlerimizde bulabilirsiniz.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.