Hasan Pulur son yolculuğuna uğurlandı
İSTANBUL - Tedavi gördüğü hastanede Pazar günü hayatını kaybeden usta gazeteci Hasan Pulur, Levent Afet Yolal Camii’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı
İSTANBUL - Tedavi gördüğü hastanede Pazar günü hayatını kaybeden usta gazeteci Hasan Pulur, Levent Afet Yolal Camii’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Her kesimden çok sayıda ünlü ismin katıldığı cenazede, taziyeleri Pulur’un oğlu Bülent Pulur ve torunları kabul etti.
83 yaşında yaşamını yitiren Pulur için Levent Camii'nde cenaze namazı kılındı. Öğle vakti kılınan cenaze namazına eski Başbakan Mesut Yılmaz, eski bakanlar Mehmet Ağar, Fikret Ünlü, Yaşar Okuyan, Ertuğrul Günay’ın yanı sıra Aydın Doğan ve çok sayıda gazeteci katıldı.
Cenaze namazının kılınmasının ardından Pulur’un dostları ve gazeteciler, tabutu cenaze aracına kadar taşıdı. Pulur’un cenazesi Aşiyan Mezarlığı’nda toprağa verildi.