Güncel »

TV8’deki Programda Skandal: Başörtüsü Takıp, Mini Etek Giydi

V8’de yayınlanan ‘İşte Benim Stilim’ programında, bir yarışmacının mini etekle birlikte başörtüsü takması büyük tepkilere neden oldu…


@mersinhaber 'i takip et

TV8’de yayınlanan ‘İşte Benim Stilim programında, bir yarışmacının mini etekle birlikte başörtüsü takması büyük tepkilere neden oldu...

https://www.youtube.com/watch?v=mOVBWFi2nF4
Vahdet'te yer alan habere göre, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan ‘İşte Benim Stilim’ programındaki bir yarışmacının, mini etekle birlikte başörtüsü takması büyük tepki topladı. Ekran başındaki izleyicilerin de dikkatini çeken bu duruma bazı sivil toplum örgütleri (STK) de tepki gösterdi.

RTÜK’E ÇAĞRI

“Bu sadece insanların dini inançlarıyla değil, dinimiz ile de dalga geçmektir” diyen Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gümüş, “Bu aynı zamanda bizi yaratan Allah-û Teâlâ ile dalga geçmektir. O program ahlak dışı bir program. TV8’i ve Acun Ilıcalı’yı kınıyorum. Resmi kurumlar ile hükümeti göreve davet ediyoruz. RTÜK’ün bu konuya el koyması lazım” dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.