Akdeniz »

Davutoğlu'nun montajlandığı fotoğrafı hayretle karşıladı

Kıbrıs'taki yerel gazetelerden Kıbrıs Postası'nın bugünkü manşetinde Başbakan Ahmet Davutoğlu ile KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'yı tokalaşırken gösteren bir fotoğraf yayınlandı


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kıbrıs'taki yerel gazetelerden Kıbrıs Postası'nın bugünkü manşetinde Başbakan Ahmet Davutoğlu ile KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'yı tokalaşırken gösteren bir fotoğraf yayınlandı. Montajlı fotoğrafta perde arkasından bakan Rum lider Nikos Anastasiadis'in ise 'Brüksel'de böyle mi anlaşmıştık' şekilde konuşturulduğu görülüyor.

Gazetenin manşeti Akıncı'nın bugün Davutoğlu'nun kabulünde de gündeme geldi. Davutoğlu ile ayakta tokalaşırken de fotoğraflarının çekilmesini isteyen Mustafa Akıncı, gazetenin manşeti hakkında bilgi verdi ve gazeteyi ilk gördüğünde "Sayın Davutoğlu henüz beni buraya ziyarete gelmedi. Nereden çıktı bu fotoğraf!" diye hayret ettiğini aktardı. 


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.