Akdeniz »

Öğrencilerden Bayırbucak Türkmenleri yararına kermes

YOZGAT - Sorgun Mevlüde Ahmet Doğanay Fen Lisesi öğrencileri, Bayırbucak Türkmenleri yararına kermes düzenleyecek


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
YOZGAT - Sorgun Mevlüde Ahmet Doğanay Fen Lisesi öğrencileri, Bayırbucak Türkmenleri yararına kermes düzenleyecek. Okulda gerçekleştirilecek kermesten elde edilecek gelirle, Bayırbucak Türkmenleri için gıda yardımında bulunulacak. Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'i ziyaret eden öğrenciler, “Bayırbucak Türkmenlerinin maruz kaldıkları zorluklara kayıtsız kalamazdık. İlçemizde sürdürülen yardım kampanyasına az da olsa destek olabilmek için bu kermesi düzenlemeye karar verdik. Okulumuzda gerçekleştirilecek olan kermesimize duyarlı herkesi, bu yardım zincirinin bir halkası olmaya bekliyoruz. Kermesten elde edilecek gelirle, Türkmen kardeşlerimiz için gıda yardımında bulunulacak.” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Ahmet Şimşek de ziyaretten dolayı öğrencilere teşekkür ederek kermese katılarak destek vereceğini söyledi.
CİHAN
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.