Akdeniz »

Tunceli’de 29 köy yolu ulaşıma kapandı

TUNCELİ - Tunceli’de akşam saatlerinde yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor

TUNCELİ - Tunceli’de akşam saatlerinde yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Pülümür, Nazımiye ve Ovacık ilçelerinde kar kalınlığı 10 santimetreyi geçti. Kar yağışı ulaşımı olumsuz etkilerken Pülümür, Nazımiye ve Ovacık ilçelerinde de sıklıkla elektrik kesintisi yaşandığı öğrenildi.

Tunceli’nin bazı ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 29 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nden yapılan yazılı açıklamada kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Ovacık'ta 18, Hozat'ta 6, Pülümür'de 2 ve Nazımiye ilçesinde 3 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

Ekipler, kapanan köy yollarının açılması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
CİHAN

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.