Akdeniz »

Hamilelikte oluşan sarkmalar estetik ameliyatla düzeltilebilir

BURSA - Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Dr

BURSA - Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Ayhan Okumuş, hamilelikte oluşan sarkmaların estetik ameliyatla düzeltilebileceğini söyledi.

Hamilelik döneminde alınan kilolar ve fiziksel değişimler sonrasında vücutta deformasyona neden olduğu, doğum sonrasında bu deformasyonları gidermek ve vücudu yeniden forma sokmanın estetik ameliyatla mümkün olduğunu dile getiren Okumuş, “Yeni bir hamileliğin düşünüldüğü durumlarda yapılan bazı estetik operasyonlar sonraki doğum sürecinde daha fazla fiziksel kusura neden olabiliyor. Gerekli değerlendirme yapıldığında ve uygun bir müdahaleyle, gebelik sonrası deformasyonu en aza indirmek mümkün oluyor.” dedi.

Dr. Okumuş, kadınların eğer hemen ikincilik hamilelik düşünmüyorsa fiziksel sorunları gidermek için liposuction ve meme dikleştirme operasyonları yaptırabileceğini kaydetti.

CİHAN


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.