Akdeniz »

Kızını 8 yerinden bıçaklayıp su dolu leğende boğdu

KIRIKKALE - Kırıkkale'de 16 yaşındaki kızını önce 8 yerinden bıçaklayan baba daha sonra su dolu leğende boğarak öldürdüğü iddia edildi


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

KIRIKKALE - Kırıkkale'de 16 yaşındaki kızını önce 8 yerinden bıçaklayan baba daha sonra su dolu leğende boğarak öldürdüğü iddia edildi. Zanlı baba gözaltına alındı.

Etiler Mahallesi 1188. sokakta ikamet eden Sinan T. ile kızı Beyza T.(16) sabah saatlerinde evde tartıştı. Baba, tartışmanın ardından kızını çeşitli yerlerinden bıçakladı ve leğen içerisine koyduğu su da boğdu.

Komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kızın öldüğünü belirlemesinin ardından ceset, Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın ardından polise teslim olan Baba Sinan T.'nin sorgulaması devam ediyor. Polis, olayı çok yönlü araştırıyor. CİHAN


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.