Akdeniz »

İSKİ, baraj havzalarına 55 bin fidan dikti

İSTANBUL - İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), bu yıl mutlak koruma altındaki baraj havzalarına 55 bin fidan dikti

İSTANBUL - İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), bu yıl mutlak koruma altındaki baraj havzalarına 55 bin fidan dikti.

İSKİ'den verilen bilgiye göre; İSKİ, barajların mutlak koruma havzalarındaki ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında 2015 yılında 54 bin 749 fidan dikimi gerçekleştirildi. Ömerli, Büyükçekmece ve Darlık baraj havzalarında gerçekleşen çalışmalarda akasya, çınar, fıstık çamı ve ıhlamur gibi bir çok ağaç türü kullanıldı. Dikilen fidanların bakım ve sulama işlemleri de yapılıyor.

CİHAN

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.