Akdeniz »

Trabzonspor kongresinde oy sayımına başlandı

Olağan Genel Kurulu’nda, sandıkların açılmasına ve oy sayımına geçildi

TRABZON - Trabzonspor Kulübü 70. Olağan Genel Kurulu’nda, sandıkların açılmasına ve oy sayımına geçildi.

Hayri Gür Spor Salonu’nda dün başlayan kongre bugün ilk olarak başkan adayları İbrahim Hacıosmanoğlu, Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta delegelere hitap etti. Ardından öğle saatlerinde başlayan oy kullanma işlemi saat 16.50’de bitirildi. Oy kullanma işleminin tamamlanmasıyla da 20 sandıktaki oyların tasnif ve sayımına başlandı.

Destekçileri ile tribünlerde oturan başkan adayları İbrahim Hacıosmanoğlu, Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta, heyecanla sonuçları bekliyor.
CİHAN

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.