Akdeniz »

Fenerbahçe - Celtic maçının hakemi belli oldu

ve son maçında Fenerbahçe ile İskoçya temsilcisi Celtic arasında oynanacak müsabakanın hakemleri belli oldu.

İSTANBUL - UEFA Avrupa Ligi A Grubu 6. ve son maçında Fenerbahçe ile İskoçya temsilcisi Celtic arasında oynanacak müsabakanın hakemleri belli oldu.

UEFA Hakem Heyeti'nin yaptığı belirlemeye göre 10 Aralık Perşembe günü TSİ 20.00'de Kadıköy'deki Ülker Fenerbahçe Stadı'nda oynanacak maçta Belçika Futbol Federasyonu'ndan Serge Gumienny düdük çalacak.

Serge Gumienny'in yardımcılıklarını Jimmy Cremers ve Thibaud Nijssen yaparken, Dirk Gilon ise 4. hakem olarak görev yapacak.

Müsabakanın ekstra yardımcı hakemlikleri ise Bart Vertenten ve Wim Smet.
CİHAN

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.