Teknoloji »

İnternet Olmadan Yorum ve Beğeni, Facebook Yeni Özelliklerine Bir Yenisini Daha Katıyor

Facebook yeni özelliği ile internet bağlantı olmadan yorum yazmayı ve beğeni yapmayı sağlıyor. Peki ya internet olmadan FaceBook paylaşımlarına nasıl yorum yapılır, çevrim dışı haldeyken beğeni yapılabilir mi? İşte bu soruların yanıtı Facebook'un yeni özelliği ile cevap buluyor.


@mersinhaber 'i takip et
 
Facebook yeni özelliği ile internet bağlantı olmadan yorum yazmayı ve beğeni yapmayı sağlıyor. Peki ya internet olmadan FaceBook paylaşımlarına nasıl yorum yapılır, çevrim dışıyken beğeni yapılabilir mi? İşte bu soruların yanıtı Facebook'un yeni özelliği ile cevap buluyor.
 
Dünya çapında milyarı bulan kullanıcı sayısı ile  dev haline gelen teknoloji yatırımı FaceBook şimdilerde yeni özelliğini duyurmayı planlıyor, yakın gelecekte internet ağına bağlı olmadan facebook üzerinde paylaşılan içeriklere yorum ve beğeni yapılmasını sağlamayı hedefleyen Facebook çalışmalarına devam ediyor.
 
 

İnternet Olmadan Facebook'a Girilebilecek Mi?

İnternet ağına bağlı olmayan çevrim dışı bağlantı ile çalışan cihazlarda çalışacak uygulama ve web ara yüzerleri sayesinde kullanıcının yaptığı işlemler ön bellekte tutulacak böylelikle çevrim içi bağlantı olduğunda son güncel bilgiler FaceBook sayfası üzerinde güncellenmiş olacak.
 
 
 
 
 
 

Bağlantı Olmadan Yorum ve Beğeni Nasıl Yapılacak?

Yeni çıkacak özellikle aslında belleklerden yararlanıp kullanıcının cihazına bir depolama alanı yapılacak böylelikle cihazın internete bağlı olduğu zamanlarda ön belleğe içeriği depolayacağı böylelikle ön bellekte tutulan video, metin, fotoğraf gibi paylaşımlara erişim mümkün olacağı için bağlantı olmadan da bu içeriklere yorum yazılacağı gibi beğeni de yapılabilecek. Yaptığınız ve ekranınızda görünen her işlem cihazının ilk internet bağlantısı anında FaceBook üzerinde güncellenecek.
 
 
 
 
 
 

Facebook İnternet Erişimi İçin Neler Yapıyor?

Facebook daha fazla kullanıcıya ulaşmak ve gücüne güç katmak için kullanıcıların internete bağlanmasını kolaylaştıracak birçok hamle düşünürken yakın gelecekte internet.org üzerinde de duyurduğu bedava internet sağlayacağına dair bilgiler duyulurken henüz netleşen bir çalışma olmadığı biliniyor. Facebook bu yöndeki yatırımları ve Ar-Ge çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.