Akdeniz »

Piton yılanı çocukların ilgi odağı oldu

SAMSUN - Samsun'un Havza ilçesinde Havza Belediyesi'nin katkılarıyla gösteri yapan Okyanus Sirki, çocuklara eğlenceli ve heyecanlı dakikalar yaşattı.

SAMSUN - Samsun'un Havza ilçesinde Havza Belediyesi'nin katkılarıyla gösteri yapan Okyanus Sirki, çocuklara eğlenceli ve heyecanlı dakikalar yaşattı.

Kültür Merkezi'ndeki gösteride yoğun ilgi gören piton yılanından çocuklar korksa da fotoğraf çekinmekten de kaçınmadı. Yılanla fotoğraf çektirmek isteyen çocuklar sıraya girdi.

Gösteriyi izlemek için gelen Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, sirk hakkında bilgiler verdi. İkiz, "Burada 4 seans gösteri olacak. Her seansta 400 ile 500 çocuğumuz gösteriyi izleyecek. Bu da 2 bin çocuğumuza güzel bir gün yaşattık demektir. Havza Belediyesi olarak çocuklara yönelik bu tür etkinliklerimiz devam edecek." dedi. CİHAN

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.