Teknoloji »

Facebook 2015 Yılının Nasıl Geçtiğini Gör Uygulaması, Kullanıcılara 2015 Albümü

Facebook 2015 yılının sonuna doğru kullanıcıları için "Yılının nasıl geçtiğini gör" isminde bir özelliğini aktif etti.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Facebook Yılının Nasıl Geçtiğini Gör Özelliği

Facebook 2015 yılının sonuna doğru kullanıcıları için "2015 Yılının nasıl geçtiğini gör" isminde bir özelliğini aktif etti.

Kullanıcıların zaman tüneline gelen buton ile kendilerine ait 2015 yılında yüklenmiş fotoğraflardan oluşan bir albüm oluşturulması ve paylaşılması ile kullanılan özellik kullanıcılar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Sosyal Medya devi Facebook dünya üzerinde milyarı bulan kullanıcı sayısı ile her geçen gün kendini geliştiriyor. Zaman zaman çeşitli konularda özellik ve uygulama geliştiren Facebook bu sefer "yılının nasıl geçtiğini gör" isimli uygulaması ile kullanıcıların yıl içerisinde yükledikleri fotoğraflardan albüm oluşturuyor. Oluşturulan albüm ise kullanıcılar tarafından paylaşılarak arkadaş ve takipçilerin görmesi sağlanıyor.

 

Eğer sizde Facebook kullanıcısı iseniz "2015 Yılının nasıl geçtiğini gör" uygulamasını kullanmak ve albüm oluşturmak için https://www.facebook.com/yearinreview/ linkine tıklayabilirsiniz.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.