Akdeniz »

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk ve Çok Sayıda Kişiye Yolsuzluk Gözaltısı

Mersin’de sabah saatlerinde HDP'li merkez Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk’ün de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi, ihaleye fesat karıştırdıkları iddiasıyla gözaltına alındı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Mersin Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlara Mücadele ekiplerince sabah saatlerinde Mersin ve Tarsus’ta yapılan operasyonlarda aralarında HDP'li merkez Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk’ün de bulunduğu çok sayıda kişi ihaleye fesat karıştırdıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

 

İlk belirlemelere göre, ev baskınlarında Akdeniz Belediye Başkanı M. Fazıl Türk, Akdeniz Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Mehmet Altuntaş, Aysel Sarıkaya, İsmail Aslan, Sevinç Fındık, Hüseyin Aydın, Mükerrem Poyraz, Fadıl Çıtıl, İbrahim Çakan, Erdal Ömürtaş, İbrahim Palamut, Fatma Kocapınar, Azad Arslan, Kemal Garipoğlu ve ve Sait Sarı gözaltına alındı.

 

TARSUS'TA 19 GÖZALTI

 

Eş zamanlı olarak Tarsus’ta da yapılan baskınlarda, Ramazan A., Gökhan F., Ömer A., Star A., Metin A., Bayram A., İsmail T. Deniz A, Onur T, Feryat D. ve Cüneyt D. ve isimleri öğrenilmeyen 8 kişi ile birlikte 19 kişi gözaltına alındı.

 

 Şu ana kadar 39 kişinin gözaltına alındığı öğrenilirken, operasyonun genişleyebileceği bildirildi.

 


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.