Çamlıyayla »

ÇAMLIYAYLA’DA MESKİ’DEN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Su ve Kanalizasyon İdaresi Çamlıyayla’da bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN HABER- Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Çamlıyayla’da bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Çamlıyayla Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre  Çamlıyayla Esnaf ve Sanatkârlar Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Çamlıyayla Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Daire Amirleri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşların katıldı.

MESKİ Tarsus Çamlıyayla Şube Müdürü Mehmet Çelik,MESKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Begüm Çelikdelen tarafından toplantıda tarafından MESKİ’nin 2015 yılı faaliyet raporu, 2016 yılı bütçesi ve Çamlıyayla’da yapılan ve yapılması planlanan işlemlerle ilgili sunum gerçekleştirildi.

Toplantıda Mahalle Muhtarları ve bazı vatandaşlar sorunları dile getirerek çözüm yolları konusunda fikir alışverişi yapıldı.

.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.