Mut »

Mersinli Ali Çetin O Ses Türkiye’de

Mersin’den O Ses Türkiye yarışmasına “annem” şarkısıyla katılan Ali Çetin jüri üyelerinden Murat Boz ve Gökhan Hakan ikilisini Döndürmeyi başardı.


@mersinhaber 'i takip et

Mersin'in Mut ilçesinde ikamet eden Ali Çetin, Mersin'de bir otelde 15 yıldır solistlik yaparak hayatını sürdüren yarışmacı küçük yaşlarda anne ve babasını kaybetmiş. Babasıyla ve annesiyle arkadaş gibi olduklarını,10 kardeşin en küçüğü olduğu için ana kuzusu gibi olduğunu bu yüzden de ölümlerinde yıkıldığını söyledi. Bugün burada olmalarını çok isterdim diyerek sahneye çıktı ve “annem” adlı şarkıyı seslendirdi.

 

Yarışmacının şarkı bitirdiği sırada Murat Boz ve Gökhan, Hakan ikilisi döndü.  Jüri üyelerinden Gökhan yarışmacının sesini önce Yılmaz Morgül’e benzettiğini ve daha sonra da hemşerisi Ahmet Parlak gibi içten söylediğini belirtti

Heyecandan titrediğini belirten yarışmacıya murat boz çok hissederek okuduğunu söyledi.

Jüri üyelerinin dönmesini beklemediğini söyleyen yarışmacı Ali Çetin gözlerini kapatarak şarkısını seslendirdiğini ve Tarık Sezer ve orkestrasına sabrından dolayı teşekkür ettiğini dile getirdi.

Ali çetin 5 yaşındaki torununun Hadiseyi çok sevdiğini ve Hadise’nin şarkılarını ezbere söylediğini belirterek torununa öpücük yollamasını istedi.

Tüm jüri üyelerini ayrı sevdiğini belirten yarışmacı Murat Boz’u seçti


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.