Akdeniz »

Şehit Recep Aslan son yolculuğuna uğurlandı

Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde PKK’lı teröristlerce açılan ateş sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Recep Aslan, Mersin’de toprağa verildi.


@mersinhaber 'i takip et
Şehidin 3 aylık eşi Sevgi Aslan, ‘Biz böyle hayal etmemiştik. Onunla gurur duyuyorum. Benim aslanım şehit oldu’ diyerek gözyaşı döktü.
 
 
Şehit Aslan için Muğdat Camii’nde tören düzenlendi. Törene şehidin ailesi başta olmak üzere il protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Acılı anne Sultan Aslan ile şehidin 3 aylık eşi Sevgi Aslan, yakınlarının yardımıyla güçlükle ayakta durabildi. Yakınlarının tabutuna dokunup gözyaşı döktüğü Aslan’ın naaşı, öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınarak önce top arabasına daha sonra ise cenaze aracına konuldu.
 
 
Şehidin eşi Sevgi Aslan, ‘Biz böyle hayal etmemiştik. Onunla gurur duyuyorum. Benim aslanım şehit oldu’ diyerek feryat ederken, anne Sultan Aslan da terörü lanetleyerek oğlunun tabutuna bakıp gözyaşı döktü. Baba Şevket Aslan’ın ise güçlü durmaya çalıştığı gözlendi.
 
 
Konvoy halinde Mersin Şehitliği’ne getirilen Aslan’ın cenazesi, burada dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehidin tabutuna örtülen Türk Bayrağı da Vali Çakacak tarafından aileye teslim edildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.