Tarsus »

CHP'li D. Fikri Sağlar Yenice'deydi

CHP TARSUS İLÇE TEŞKİLATI,VEKİLLERİ İLE BİRLİKTE YENİCE HALKININ SORUNLARINI DİNLEDİ...


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN HABER- Halkın sorun ve taleplerini dinleme kararı alan CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk,İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,İlçe Kadın Kolları Başkanı Süreyya Tokgönül,CHP Mersin Milletvekilleri Fikri Sağlar ve Hüseyin Çamak, Belediye Meclis Üyeleri Çetin Uzabacı,Ali Uyan,Ali Şanlı ve grup sözcüsü Av.Derya Özinç ile birlikte Yeniceye gitti. Burada halkın sorunlarını dinledi.
 Yenice Mahallesini de önemsediklerini belirten CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk, Yenice’nin ilçe olabilmesi için kamuoyu oluşturmak istediklerini ve Yenice'nin sorunlarının arkasında olduklarını vurguladı.
Milletvekilleri ve Meclis Üyeleri yaptıkları konuşmalarında, Cezaevi, Üniversite, Lojistik, Havaalanı ve Liman gibi kurumlara sahip olan Yenice'nin ilçe olmayı hakettiğini ve imar planının biran önce yapılması gerektiğini vurguladılar. Vekil Çamak konuşmasında Mersin Valisi ve Büyükşekir Belediye Başkanı ile yaptığı görüşmelerinde saatlerce Yeniceyi konuştuğunu belirterek, Yenicenin ilçe olması gerektiğini dile getirdiğini söyledi. Mecli’in işlevini yitirdiğini ifade eden Çamak, “ Mecliste hayal kırıklığına uğradım. Orada sadece yukarıdan gelen buyruklar görüşülüp karara bağlanıyor” dedi. Sağlar ise konuşmasında “Ne idiğü belli olmaya n bir kirli savaş her şeyi etkiliyor. İşsizliği tetikledi. % 10 olan işsizlik oranı % 20 lere ulaştı. Büyükşehir yasası tıkandı. Şimdi işin içinden çıkamıyorlar. ” ifadelerini kullandı.CHP Yenice belde başkanı Ali Durna ise Yenice’nin sorunlarını sıraladığı bir dosyayı, milletvekilleri ve belediye meclisi üyelerine sundu.
CHP heyetinin tamamının Yenice'lilerin sorunlarına sahip çıkacaklarının sözünü vermesi, Yenice halkı tarafından takdirle karşılandı.

 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.