Teknoloji »

LG G5 Kılıfı Özellikleri ve Fiyatları

Dünyaca bilinen ünlü cihaz üretici LG yeni ürünü için henüz tanıtım yapmadı fakat piyasaya çıkacak olan ürün için kılıf özellikleri ve fiyatları belli oldu


@mersinhaber 'i takip et
G G5 Kılıfı Özellikleri ve Fiyatı ne kadar? LG, MWC 2016'daki tanıtımına günler kala yeni telefonundan ilginç bir ipucu verdi. Firma, telefonu tam anlamıyla göstermese de yeni kılıfla ilgili bir görseli bizlerle paylaştı.
 
LG G5 Quick Cover, LG'nin henüz tanıtılmayan G5'ini çevreleyen yarı saydam, metal görünümlü bir kılıf. Ekranın üst tarafında bulunan pencere sayesinde gelen uyarıları ve çağrıları görebiliyor, kılıfın üzerinde parmağınızı çekerek çağrılara cevap verebiliyorsunuz.
 
LG G5'in ekranının "sürekli olarak açık kalacağı" bir süre önce iddia edilmişti. Kılıfın üzerindeki pencere, telefonun bu özelliğini tamamlayacak gibi görünüyor. LG G5'in 21 Şubat'ta Mobil Dünya Kongresinde tanıtılması bekleniyor.
 
Meb Personelleri

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.