Gülnar »

Gülnar'dan Kocamaz'a teşekkür

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL: “YANIŞLI’NIN ANA YURDU TEKRAR CANLANACAK”


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN HABER-Gülnar Yanışlı Mahallesinde geçmiş zamanda meydana gelen afetlerden dolayı sahile taşınan Yanışlı mahallesi sakinleri eski yurduna tekrar kavuşuyor.Yanışlı Mahallesinin eski yurdunda Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi el ele vererek yol çalışması başlattı. Çalışmaları yerinde inceleyen Gülnar Belediye başkanı Ahmet Günel burada yaptığı açıklamada; burası Yanışlının ana yurdu. Zamanında köylüler burada küçükbaş hayvancılık yaparak geçimlerini sürdürüyordu. Ama meydana gelen bir afetten dolayı mahalle sakinleri sahil bölgesine afet evlerine göç etti. Burasını daha önce yayla olarak kullanıyorlardı. Burasını tekrar canlandırmak için Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi el ele vererek çalışma başlattık. Kapanan yolllarımız açılacak. Yolların bozulan şarampolleri yeniden açılacak. Malzemeli bakımını da yapılarak tekrar köylünün hizmetine sunulacak dedi. 
Yanışlı Mahallesi Muhtarı İbrahim Tos ise yaptığı konuşmada; Bugün burada Yanışlı’nın tarihine ışık tutuyoruz. İnşallah burasını tekrar canlandıracağız. Başta Büyükşehir Belediye Başkanım Burhanettin Kocamaz olmak üzere sizlere ve ekibinize verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.