Teknoloji »

Facebook'ta Canlı Yayın Dönemi Başlıyor

Dünya üzerinde sosyal paylaşım platformlarının önde gelen ismi olan Facebook'tan yeni bir özellik daha geldi. Facebook'un yeni özelliği ile sitede canlı yayın yapılabilecek. İşte detaylar..


@mersinhaber 'i takip et
Dev sosyal medya sitesi Facebook, Periscope'a rakip olarak kendi canlı yayın yapma sistemini geliştirmiş ve iOS kullanıcılarının huzuruna sunmuştu. Uzun bir süredir iOS kullanıcılarının sorunsuz kullandığı özellik, diğer platformlar için de güncellenecek.
 
Facebook'un canlı yayın özelliğiyle birlikte mobil cihazınız üzerinden canlı olarak video yayını yapabiliyorsunuz. Siz yayın yaparken Facebook'ta arkadaşlarınıza yaptığınız yayını haber vermek için bilgi gönderiyor. Ayrıca haber akışında canlı yayınlara ayrı bir önem veren şirket, bu sistemin peşini asla bırakmak istemiyor. Periscope'un en büyük rakibi olarak tabir edilen Facebook canlı yayın sistemi artık yeni platformunda da hizmet vermeye başlayacak.
 
Çoğu geliştiricinin ikinci plana attığı Android, Facebook tarafından da aynı tavırla karşılaştı. Facebook ilk olarak iOS'te yayınladığı canlı yayın özelliğini önümüzdeki günlerde Android için de aktif hale getirecek. Öncelikli olarak ABD merkezli yayınlanmaya başlanacak güncellemenin 30'u aşkın ülkeye ulaşması bekleniyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.