Tarsus »

Tarsus'a Bir Şehit Haberi Daha Düştü

Mardin'in Nusaybin ilçesinde operasyona çıkan askerlerin girdiği bir binada meydana gelen göçük altında kalarak şehit düşen askerlerden Yüzbaşı Halil Özdemir’in Tarsus’ta baba ocağına ateş düştü.


@mersinhaber 'i takip et

Güvenlik kuvvetlerinin kontrol etmek amacıyla girdikleri binada teröristler tarafından döşenen El Yapımı Patlayıcı (EYP) patlatıldı. Patlama nedeniyle binada yaşanan göçükte 2 asker şehit olurken, 4 asker yaralandı. Şehit olan askerlerden Yüzbaşı Halil Özdemir’in Tarsus’ta baba ocağına ateş düştü.

 

Bir yıllık evli olan Şehit Yüzbaşı 36 yaşındaki Halil Özdemir'in Tarsus'un Şehitler Tepesi Mahallesi'ndeki evine acı haberi Tarsus Garnizon Komutanı Binbaşı Vedat Topak, İlçe Jandarma Komutanı Yavuz Bulut, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can verdi. Acı haberi alan Şehidin eşi Pınar ile annesi Hürü Özdemir fenalık geçirdi.

 

Şehit Yüzbaşı'nın babası Necip Özdemir'in ise Çamlıyayla Fakılar Köyü Muhtarı olduğu bir seminer için Antalya'da olduğu belirtildi. Oğlunun şehadet haberini Antalya'da alan baba Tarsus'a hareket etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.