Tarsus »

Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Babaevinde

Nusaybin'de şehit düşen Yüzbaşı Halil Özdemir, Tarsus'taki baba evine getirilerek helallik alındı.


@mersinhaber 'i takip et

Nusaybin'de şehit düşen Yüzbaşı Halil Özdemir, Tarsus'taki baba evine getirilerek helallik alındı.

Şehidin naaşını taşıyan cenaze aracının ve diğer görevli araçların acı sirenler ile baba evini bulunduğu Şehitler Tepesine getirildi.

Burada gaztecilere gözyaşları arasında konuşan Şehidin eşi Pınar Özdemir; "Benim eşim ölmedi. O bir kahraman. Onların leşlerini sokaklarda köpekler yiyor. Lanet olsun onlara" diyerek sitem etti.

Ötre yandan Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir'in daha önce görev yaptığı Niğde'deki birliliğinde bulunan bazı askerlerde baba evinin önüne gelerek şehit komutanlarıyla helalleştişer. Şehidin askerlerinden biri olan bir, "Halil Komutanım sana kurban olayım. Kalk operasyona gideceğiz. Daha emrini bekliyoruz komutanım." diyerek şehit komutanın fotoğrafına sarıldı. 

Babaevinde alınan helalliğin ardından  Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir'in naaşı Ulu Camiinde ikindi namazından sonra defnedilmek üzere, Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. (MersinHaber.com)


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.