Tarsus »

Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Son Yolculuğuna Uğurlandı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir'in (36) cenazesi, Mersin'in Tarsus ilçesinde toprağa verildi.


@mersinhaber 'i takip et
Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK’lilerin terk ettikleri binaya tuzakladıkları patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan 2 askerden Kızıltepe Komando Taburu Bölük Komutanı Yüzbaşı Halil Özdemir'in (36) cenazesi, memleketi Mersin'in Tarsus ilçesine getirilerek helallik alındı.
 
Baba evinde helallik alınmasının ardından, Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir naaşı önce Tarsus Devlet Hastanesine oradan cenaze töreni için Ulu Camiine getirildi.
 
Törende şehidin eşi Pınar Özdemir, törene elindeki kırmızı ve beyaz renkte çiçeklerle katılırken, bir süre eşinin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak ağladı.
 
Mersin İl Müftü Vekili Mahmut Atıcı'nın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin cenazesi önce top arabasına daha sonra cenaze aracına bindirilerek tekbir ve sloganlarla Tarsus Şehitliği'ne getirilerek burada dua ve gözyaşları ile  toprağa verildi.
 
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.