Güncel »

Mersin'de Bisiklet Yarışı İsyan Ettirdi

Mersin Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Mersin Uluslararası Bisiklet Turu'nun Tarsus ayağında D-400 Karayolunda trafik felç oldu. Sürücüler adet isyan etti.


@mersinhaber 'i takip et

Mersin Büyükşehir Belediyesinin  düzenlediği 2. Mersin Uluslararası Bisiklet Turu'nun 122 kilometrelik yolunun Tarsus ayağı bu gün yapıldı.

 

Türkiye ile birlikte 10 ülkeden 13 takımın, 102 sporcuyla katıldığı bisiklet turunun startının verilemesinde sonra sporcular Eshab-ı Kehf, Çamlıyayla parkurunun ardından Mersin'e doğru gitmek için D-400 Karayoluna yöneldiler.

 

Saat 12:00 itibaren Tarsus-Mersin istikametinde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, Mersin  girişinde tüm sürücüleri, Hal Yoluna yönlendirince trafik felç oldu.

 

Sporcuların D-400 karayoluna inmesiyle birlikte, polis yolu trafiğe kapatmaya çalıştı. Ancak he gün binlerce kamyon ve Tırlarının yanı sıra bir çok aracın geçtiği D-400 Karayolunda trafik felç oldu. Yolda ilerleyen sporcular TIR'ların arasından geçerek ölümle dans ettiler.

 

Böyle bir organizasyonun, trafiğin en Kalabalık zamana denk getirilmesi sürücüleri ve vatandaşları isyan ettirdi.

 

Öte yandan yaşanan trafik karmaşanından dolayı, yolda çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. (MersinHaber.Com)


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.