Mezitli »

Başkan Tarhan, İşçilerle Meydanlarda

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda işçilerle birlikte bir araya gelerek, tüm işçilerin bayramını kutladı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

MERSİN HABER- Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan eşi Sembol Tarhan ile birlikte her yıl olduğu gibi bu yılda, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramını Belediye çalışanlarıyla birlikte kutladı. Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan platformun önünde toplanan işçilerin dayanışma ruhuna destek olan Başkan Tarhan'a, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit ve CHP Mersin Milletvekilleri eşlik etti. Alanda bulunan işçilerin bayramını kutlayan Başkan Tarhan'a işçiler,'Halkçı Başkan, Neşet Tarhan' sloganlarıyla karşılık verdi.

ONLARIN SAVAŞI, BİZİM SAVAŞIMIZDIR

Taşeronluğa karşı verilen mücadelede de, işçilerin her zaman yanında olacağını vurgulayan Başkan Tarhan, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada: "Bugüne dek taşeron işçilerin hakları dahil, tüm işçilerimizin hakkını koruduk. Onların savaşı, bizim savaşımızdır. İşçilerimizin hakları için vermiş oldukları mücadelede yanlarında olduk ve her platformda seslerini duyurduk. Türkiye genelinde taşeron işçilerimize en yüksek ücreti veren Belediyelerden biriyiz. Emekçi kardeşlerimizin daha iyi yaşam şartlarına ulaşmaları için elimizden gelen tüm çabayı gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz.  Eşit işe, eşit ücret politikamızı değiştirmeyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm emekçi kardeşlerimizin, 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyorum" dedi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.